Get Adobe Flash player

digitra directconnection microwavelinkedin Ronald Kunneman

Binnenkort hier de nieuwe agenda met seminars voor tweede helft 2011

 


 

 

Verover de recreatiemarkt

Bent u op de hoogte van ontwikkelingen in de recreatiemarkt? Weet u wie uw (potentiële) klanten zijn, waar zij zich bevinden en bewegen? En heeft u al een strategie om de recreatiemarkt bekend te maken met uw product­? Als u één van deze vragen met ‘nee’ moet beantwoorden dan kunnen wij u helpen. Op 17 maart 2011 organiseert Pleisureworld de cursus Verover de Recreatiemarkt.

Er zijn vele mogelijkheden om de branche te benaderen, uw onderneming uit te breiden of andere initiatieven te ontplooien. Wellicht heeft u al een flink aantal contacten opgedaan tijdens één van de vele beurzen op het gebied van recreatie in het afgelopen najaar.

Maar hoe krijgt u deze contacten nu zover om met u in zee te gaan? En kunt u wel wat hulp gebruiken op het gebied van marketing en sales? Het optimale rendement is alleen nog weggelegd voor bedrijven die in deze markt de vertaalslag weten te maken naar datgene wat de recreatieondernemer zoekt.

In de cursus Verover de Recreatiemarkt verwerft u inzicht in deelmarkten en brancheorganisaties. U  weet u waar uw klanten zitten en waar uw kansen liggen. Tevens voorzien wij u van strategische tips om uw klantenkring te vergroten en om potentiële klanten te benaderen. Deze training levert direct rendement op! Schrijf u snel in want vol=vol!

Locatie DROOM! – Elst Gld
Datum 17 maart 2011
Tijd 13.30 – 18.00 uur
Prijs € 349,- (excl. BTW en handboek)
Deelnemen? Schrijf u nu in op pleisureworld.nl