Get Adobe Flash player

digitra directconnection microwavelinkedin Ronald Kunneman


EAS London

De European Attraction Show zal dit jaar plaatsvinden in het Olympia Exhibition Center te londen van 27 tot en met 29 september.

 

DE IAAPA organiseert elk jaar de grootste beurs ter wereld voor attractieparken en gevestigd amusement. De organisatie is vertegenwoordiger voor meer dan 4.300 leveranciers, installateurs en individuele leden uit meer dan 90 landen. Ook in Brussel is sinds 2008 een kantoor gevestigd om zo de Europese leden beter van dienst te kunnen zijn. Meer informatie?.

 


Bezoek dan op 8, 9 en 10 november Recreatie Vakbeurs Hardenberg!

 

Deze vakbeurs wordt dit jaar alweer voor de tiende keer georganiseerd. Daarmee wordt dit jaar een jubileum gevierd. Ruim tweehonderd exposanten tonen in Evenementenhal Hardenberg hun producten en/of diensten aan relaties, bezoekers en andere genodigden. Alles op het gebied van inrichting van de openbare- en recreatieve ruimte wordt tijdens deze vakbeurs getoond. Van leveranciers van speel- en sporttoestellen tot automatisering, bewegwijzering, projectinrichting en de nieuwste chalets. Met de laagdrempeligheid onderscheidt Recreatie Vakbeurs Hardenberg zich van andere vakbeurzen. Het succes van deze vakbeurs is te danken aan de regionale insteek en de gemoedelijke sfeer.

Dit jaar zijn de openingstijden van de vakbeurs gewijzigd. De deuren van de evenementenhal gaan om 13:00 uur open in plaats van 14:00 uur, ook gaat de beurs een uur eerder sluiten.

Kortom een vakbeurs waar u als bezoeker de nieuwste producten kunt bekijken en als exposant niet gemist mag worden!

Meer Informatie?